AVIT GROUP

MANAGED SERVICES & SUPPORT

MANAGED SERVICES

CONNECTING THE GLOBE


Avit verzorgt haar managed dienstverlening met wereldwijde eigen service teams in verschillende tijdzones.

Deze teams bestaan uit high-end engineers met de hoogste Cisco- en Microsoft-certificeringen. 

Met een operatie in drie continenten kan Avit onder andere onze internationale klanten in hun eigen

tijdzone bedienen. Ook lokaal is er optimalisatie van de time-to-market van service-aanvragen.

Avit borgt hiermee een optimale Customer Experience op continue basis.IT-oplossingen moeten altijd veilig en betrouwbaar werken. Het is een onmogelijke opgave om dat zelfstandig voor elkaar te krijgen. Avit Group helpt je op een manier die bij je past.


ONDERSTEUNING KENT BIJ ONS VIER NIVEAUS:

  1. Helpdesk-support: je kunt bij onze experts terecht met vragen of met storingsmeldingen. Als je wilt kan dat dag en nacht.
  2. Co-managed services: wij springen bij met praktische ondersteuning, bijvoorbeeld als je eigen IT-medewerkers hun handen al vol hebben. Samen komen we eruit.
  3. Fully managed services: als IT niet je corebusiness is, laat je beheer en onderhoud van je IT-omgeving aan ons over. Je kunt zelfs je complete infrastructuur bij ons afnemen. Tegen een vast maandbedrag heb je dan nergens meer omkijken naar. Niet de nadelen van bezit van hard- en software maar wel de voordelen van gebruik.
  4. SIAM (Service Integration and Management): jij treedt op als regisseur. Ideaal als je met veel leveranciers werkt. Wij zorgen ervoor dat ze niet langs elkaar heen werken, dat kosten binnen de perken blijven en dat jij overzicht houdt.


Als netwerk-integrator met aantoonbaar grote kennis van Cisco- en Microsoft-oplossingen, zorgen we ervoor dat jouw netwerk je verwachtingen overtreft.

GERELATEERDE CONTENT