Werken bij Avit

Werken bij Avit

Vooroplopen in de digitale transformatie

De digitalisering van onze samenleving is onontkoombaar. Wie zijn ogen ervoor sluit en niet mee-ontwikkelt, blijft met lege handen achter. Zo zien we het bij Avit, en als innovatieve netwerkintegrator gaan we zonder terughoudendheid mee in deze transformatie.

We maken er deel van uit, staan er middenin, sterker nog: lopen regelmatig voorop. Omdat we overtuigd zijn van de kansen die een ‘digital business’ en een digitale samenleving bieden. En omdat we vinden dat je zulke kansen ook met twee handen aan moet grijpen.

Vacatures

Pre-Sales Consultant Cisco Networking

Ben jij een enthousiaste IT-professional met kennis van Enterprise Networking? En ben je in staat om een functionele klantvraag te vertalen in een technische oplossing?

Fulltime

Presales Consultant Services

Ben jij een enthousiaste IT-professional die het als een uitdaging ziet om onze Managed dienstverlening op de juiste manier onder de aandacht te brengen bij onze klanten? Lees dan verder!

Fulltime

Accountmanager

Ben jij een gedreven en bedreven Accountmanager die onze klanten centraal wil stellen?

Fulltime

Senior Developer (Software Engineer)

Zoek jij de verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen van gebruikersapplicaties op basis van gebruikersspecificaties en zorg je voor de oplevering van de beoogde functionaliteit? En los jij graag complexe integratievraagstukken op?

Fulltime

Change Manager

Voor veel bedrijven is ICT van cruciaal belang in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Omdat ICT niet tot de core business behoort zien we vaak dat deze uitbesteed wordt aan een specialist op dit gebied.

Fulltime

Service Delivery Manager

Voor veel bedrijven is ICT van cruciaal belang in haar dagelijkse bedrijfsvoering. Omdat het niet tot de core business behoort, zien we vaak dat ICT uitbesteed wordt aan een specialist op dit gebied. Avit Group is zo’n specialist en is op zoek naar een gedreven Service Delivery Manager.

Fulltime

Zo dynamisch als de wereld waarin we werken

Zo dynamisch als de wereld waarin we werken

Deze overtuiging zie je terug in onze organisatie, die minstens zo dynamisch is als de wereld waarin we werken. Hoe divers onze mensen ook zijn, ze hebben één ding gemeen: een bijna onbedwingbare ‘drive’ om kennis te verzamelen, nieuwe inzichten op te doen, slimme technologieën te ontdekken en te ontwikkelen. Meer weten, verder kijken en alles wat je aanpakt beter maken. Vanaf dag één is dat zo geweest en als het aan ons ligt zal het niet veranderen.

Excelleren door kennis en aanpak

Excelleren door kennis en aanpak

Ons bedrijf werd 20 jaar geleden opgezet door een kleine maar zeer gemotiveerde groep mensen met een gedeelde visie: in hun vakgebied excelleren door gedegen kennis van zaken en een slimme aanpak. Gedreven door die visie halen we ieder jaar weer nieuwe doelen, hebben we een inspirerende klantenlijst, realiseren we uitdagende projecten en laten we de nieuwste technieken werken. Natuurlijk loopt niet altijd alles zoals tevoren bedacht, maar dan gaan we niet bij de pakken neerzitten. Bij iedere nieuwe uitdaging zoeken we weer een oplossing. Met elkaar, met inzet en vastberadenheid. Van het begin tot aan vandaag was en is Avit een uitzonderlijk bedrijf waarin iedereen kennis, kunde, collegialiteit en doelgerichtheid centraal stelt.

Presteren in een ‘challenging’ cultuur

Presteren in een ‘challenging’ cultuur

Onze klanten vertrouwen op de kwaliteit die we hen beloven. Betrouwbaarheid en beschikbaarheid, nu en in de toekomst, zijn van essentieel belang. We leveren zoals afgesproken, binnen tijd en budget, volgens de hoogst haalbare kwaliteitseisen. Ook de kwaliteit van onze mensen moet daarom van het hoogste niveau zijn. Binnen Avit is niemand die daaraan twijfelt; ongevraagd volgt iedereen zijn eigen zoektocht naar meer kennis, meer vakkundigheid, meer inzicht in de complexiteit van nieuwe technologieën. Collega’s helpen elkaar, delen informatie, dagen elkaar uit. Niet alleen ons vakgebied is ‘challenging’, ook onze cultuur is dat. We hebben een eigen werkwijze voor interne kennisontwikkeling en investeren bovengemiddeld in trainingen en opleidingen. We stimuleren je de hoogste certificeringen te halen. Als je ervoor gaat, kun je veel bereiken. Eigen initiatief wordt beloond; wie zijn waarde bewijst, kan snel doorgroeien.

Werk moet leuk zijn

Werk moet leuk zijn

Hard werken is heel gewoon bij Avit. We zijn zakelijk en resultaatgedreven. Maar dat maakt ons nog geen ‘harde’ club. Werk moet vooral ook leuk zijn. We zijn een ‘platte’ organisatie waarin iedereen telt en je vooral beoordeeld wordt op je prestaties. Collega’s hebben veel aandacht voor elkaar. De onderlinge hulpvaardigheid is groot. Niemand laat een ander vallen. Regelmatig worden er vanuit de groep initiatieven genomen voor informele activiteiten. En als nieuwe collega krijg je gegarandeerd een warm welkom!

Het beste uit jezelf halen

Het beste uit jezelf halen

Wil je dus nú werken met de techniek van morgen? Met materialen van alleen de beste leveranciers? Leren van je collega’s, van onze partners, beter worden, slimmer worden? Samen met ruim 90 collega-professionals excelleren in kennis en aanpak om onze klanten mee te nemen naar de toekomst? Wil je het beste uit jezelf halen? Kijk dan meteen bij onze vacatures of neem contact op met Linda de Boer voor nóg meer informatie over Avit.

Talent Program in samenwerking met Cisco

Kickstart jouw carrière in IT en ga de uitdaging aan met het Talent Program!

4e-jaars HBO student en klaar voor een uitdagende IT-carrière? Dan is het Talent Program voor jou!

Naast het lopen van je afstudeerstage doorloop je kosteloos een certificeringstraject van Cisco op het gebied Networking, Security en/of Programmability. Samen besluiten wij welke certificaten dit worden!