Werken bij Avit

Werken bij Avit

Avit: vooroplopen in de digitale transformatie

De digitalisering van onze samenleving is onontkoombaar. Wie zijn ogen ervoor sluit en niet mee-ontwikkelt, blijft met lege handen achter. Zo zien we het bij Avit, en als innovatieve netwerkintegrator gaan we zonder terughoudendheid mee in deze transformatie.

We maken er deel van uit, staan er middenin, sterker nog: lopen regelmatig voorop. Omdat we overtuigd zijn van de kansen die een ‘digital business’ en een digitale samenleving bieden. En omdat we vinden dat je zulke kansen ook met twee handen aan moet grijpen.

Vacatures

Inside Sales Representative (m/v)

Ben jij een enthousiaste Inside Sales medewerker die accuraat werkt, een passie heeft voor ICT en commercie? En wellicht in de toekomst door wil groeien naar een Sales of Pre-sales Consultant functie?

Fulltime

Startend Bidmanager (m/v)

Heb jij recent je HBO/WO opleiding afgerond en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende functie met volop ontwikkelingsmogelijkheden? Beschik je over een vlotte pen en een gezonde portie nieuwsgierigheid? Heb je affiniteit met IT en vind je het leuk om de regie te voeren over een team van specialisten? Ben je commercieel ingesteld en kun je tegen deadlinestress?

Fulltime

Manager Software Development (m/v)

Durf jij sturing te geven aan een gedreven team van developers en ben je in staat om samen te bouwen aan de ontwikkeling van technologie en architectuur?

Fulltime

Software (Sales-) Consultant (m/v)

Bezit jij die overtuigende kracht om nieuwe business te genereren? En kun jij de vertaalslag maken van functionele eisen en wensen van onze klanten naar softwareoplossingen en activiteiten voor onze developers?

Fulltime

Developer (Software Engineer) (m/v)

Zoek jij de verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen van gebruikersapplicaties op basis van gebruikersspecificaties en zorg je voor de oplevering van de beoogde functionaliteit? En los jij graag complexe integratievraagstukken op?

Fulltime

Project Coördinator (m/v)

Ben jij in staat om meerdere lopende projecten succesvol te begeleiden en hierbij een hoge klanttevredenheid te waarborgen?

Fulltime

Microsoft Engineer (m/v)

Hecht jij veel waarde aan kwaliteit en zet jij graag je skills in om infrastructurele vraagstukken op te lossen?

Fulltime

Cisco Engineer Wireless (m/v)

Ben jij de Cisco specialist en wil je graag je kennis en kunde over o.a. in- en outdoor WiFi-oplossingen in de praktijk brengen?

Fulltime

Zo dynamisch als de wereld waarin we werken

Zo dynamisch als de wereld waarin we werken

Deze overtuiging zie je terug in onze organisatie, die minstens zo dynamisch is als de wereld waarin we werken. Hoe divers onze mensen ook zijn, ze hebben één ding gemeen: een bijna onbedwingbare ‘drive’ om kennis te verzamelen, nieuwe inzichten op te doen, slimme technologieën te ontdekken en te ontwikkelen. Meer weten, verder kijken en alles wat je aanpakt beter maken. Vanaf dag één is dat zo geweest en als het aan ons ligt zal het niet veranderen.

Excelleren door kennis en aanpak

Excelleren door kennis en aanpak

Ons bedrijf werd 20 jaar geleden opgezet door een kleine maar zeer gemotiveerde groep mensen met een gedeelde visie: in hun vakgebied excelleren door gedegen kennis van zaken en een slimme aanpak. Gedreven door die visie halen we ieder jaar weer nieuwe doelen, hebben we een inspirerende klantenlijst, realiseren we uitdagende projecten en laten we de nieuwste technieken werken. Natuurlijk loopt niet altijd alles zoals tevoren bedacht, maar dan gaan we niet bij de pakken neerzitten. Bij iedere nieuwe uitdaging zoeken we weer een oplossing. Met elkaar, met inzet en vastberadenheid. Van het begin tot aan vandaag was en is Avit een uitzonderlijk bedrijf waarin iedereen kennis, kunde, collegialiteit en doelgerichtheid centraal stelt.

Presteren in een ‘challenging’ cultuur

Presteren in een ‘challenging’ cultuur

Onze klanten vertrouwen op de kwaliteit die we hen beloven. Betrouwbaarheid en beschikbaarheid, nu en in de toekomst, zijn van essentieel belang. We leveren zoals afgesproken, binnen tijd en budget, volgens de hoogst haalbare kwaliteitseisen. Ook de kwaliteit van onze mensen moet daarom van het hoogste niveau zijn. Binnen Avit is niemand die daaraan twijfelt; ongevraagd volgt iedereen zijn eigen zoektocht naar meer kennis, meer vakkundigheid, meer inzicht in de complexiteit van nieuwe technologieën. Collega’s helpen elkaar, delen informatie, dagen elkaar uit. Niet alleen ons vakgebied is ‘challenging’, ook onze cultuur is dat. We hebben een eigen werkwijze voor interne kennisontwikkeling en investeren bovengemiddeld in trainingen en opleidingen. We stimuleren je de hoogste certificeringen te halen. Als je ervoor gaat, kun je veel bereiken. Eigen initiatief wordt beloond; wie zijn waarde bewijst, kan snel doorgroeien.

Werk moet leuk zijn

Werk moet leuk zijn

Hard werken is heel gewoon bij Avit. We zijn zakelijk en resultaatgedreven. Maar dat maakt ons nog geen ‘harde’ club. Werk moet vooral ook leuk zijn. We zijn een ‘platte’ organisatie waarin iedereen telt en je vooral beoordeeld wordt op je prestaties. Collega’s hebben veel aandacht voor elkaar. De onderlinge hulpvaardigheid is groot. Niemand laat een ander vallen. Regelmatig worden er vanuit de groep initiatieven genomen voor informele activiteiten. En als nieuwe collega krijg je gegarandeerd een warm welkom!

Het beste uit jezelf halen

Het beste uit jezelf halen

Wil je dus nú werken met de techniek van morgen? Met materialen van alleen de beste leveranciers? Leren van je collega’s, van onze partners, beter worden, slimmer worden? Samen met ruim 90 collega-professionals excelleren in kennis en aanpak om onze klanten mee te nemen naar de toekomst? Wil je het beste uit jezelf halen? Kijk dan meteen bij onze vacatures of neem contact op met Marike de Vries voor nóg meer informatie over Avit.