AVIT GROUP

KONDIGT ZIJN INTREDE IN PORTUGAL AAN

AVIT GROUP

KONDIGT ZIJN INTREDE IN PORTUGAL AAN


Specialist in managed security, SOC-diensten, geïntegreerde netwerken, collaboration en leider in managed services op basis van Cisco-technologie, zet zijn uitbreiding in Europa voort. De intrede in Portugal wordt aangekondigd aan partners en klanten tijdens een evenement in Lissabon op 8 september.


Lissabon, 01 september 2022 - Avit Group, specialist integrated security, SOC services, enterprise networking en collaboration and workspace kondigt zijn intrede in Portugal aan, waarmee het zijn uitbreidingsplan in Europa voortzet. Met Portugese en PALOP-klanten positioneert de groep zich op de Portugees sprekende markten als een leider in Cisco-gebaseerde managed services, Microsoft-technologie en Avit-integratiediensten, in managed security, SOC-diensten en systeemintegratie.


Het doel van het bedrijf, dat een uitgebreide aanwezigheid heeft in meerdere gebieden in EMEA, is om een gespecialiseerd netwerk van gecertificeerde 'Cisco Gold' integrators en managed service providers op te bouwen in Europa. Met de toetreding tot de Portugese markt voltooit de groep een volgende fase in de uitrol van het bedrijf over het gehele Europese grondgebied.


Ronald Kraanen, CEO van de Avit Group, zegt: "Het nieuwe kantoor in Portugal is een belangrijke stap in de implementatie van een netwerk van experts om een veilige digitale toekomst in Europa mogelijk te maken. We hebben de ambitie om meer IT-oplossingen en managed services te ontwikkelen, sneller en veiliger, ter ondersteuning van de belangrijke transities en innovaties waar onze klanten mee te maken krijgen. "


"Door een aanwezigheid op te bouwen in Portugal en Portugeessprekende landen, kunnen we onze groeiambities sneller waarmaken. Het kantoor in Portugal zal het Avit-merk een nog meer gediversifieerde en internationale portefeuille van klanten en professionals bezorgen," benadrukt hij.

Avit Group onderscheidt zich op de markt door zijn portfolio van managed services, managed security en SOC services, 24x7x365 support centers in drie verschillende tijdzones en door klanten toe te laten zich te concentreren op hun core business terwijl het bedrijf de gedeeltelijke of volledige verantwoordelijkheid voor de IT infrastructuur op zich neemt.


De strategische keuze van het bedrijf om zich te richten op de resultaten van integratie- en ontwikkelingsdiensten van Cisco, Microsoft en Avit zorgt voor de meest gerichte en hoogst mogelijke capaciteiten op dit gebied. De pijlers van het bedrijf zijn enterprise networking, security, collaboration en datacenter.


RUI LEITÃO BENOEMD TOT COUNTRY MANAGER VOOR PORTUGAL

Het kantoor in Portugal zal worden geleid door Rui Leitão, die 43 jaar ervaring heeft in de IT-sector en eerder de functies bekleedde van Regional Sales Manager bij Cisco, Sales Director van Dimension Data Angola en Sales Director van Nextiraone Angola.


"Portugal vertegenwoordigt de Avit Group's aanwezigheid in een land met gekwalificeerde Portugees en Engels sprekende professionals, goed gepositioneerd geografisch en met een goed potentieel om de door het bedrijf beheerde diensten op de markt te brengen," verklaarde het hoofd van de Portugese markt.


Volgens Rui Leitão "zal de groep zich positioneren voor een leidende rol in de Portugeessprekende markten als een leverancier van beheerde diensten en systeemintegrator op basis van Cisco-technologie, als aanvulling op Microsoft Cloud- en Avit Integration-technologie."


Het kantoor van de groep in Portugal is gevestigd in het Lagoas Park in Porto Salvo, Oeiras (Lissabon). Het lokale team zal in eerste instantie bestaan uit medewerkers die zijn toegewezen aan de commerciële afdeling, interne verkoop, ondersteuning, systeemingenieur en financiën.

De Portugese middelen omvatten ook het internationale pre-sales team, ingenieurs, projectmanagers en ondersteunend personeel van het Nederlandse hoofdkantoor en de andere kantoren wereldwijd.


Naast de recente overnames is de Avit Group van plan om meer kantoren te openen met een sterke focus op Europa.

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE