Avit is nu Cisco Master Collaboration Certified

Nieuwsbericht


Avit is nu Cisco Master Collaboration Certified


Vianen, dinsdag 21 november 2023 Avit bereikt een mijlpaal en mag zich nu Cisco Master Collaboration Certified noemen, naast de reeds verkregen titels van Cisco Gold Provider en Gold Integrator. Dit maakt Avit de eerste en enige in Nederland met deze prestigieuze certificatie en een van de weinige in heel Europa.


Deze tweede Master Certificatie benadrukt Avit's toewijding aan uitmuntendheid en differentiatie op de markt. Het bedrijf heeft al de status van Master Networking behaald, waardoor het een unieke positie inneemt in de branche. 


De Master Collaboration Certificatie is de hoogst haalbare specialisatie op het gebied van samenwerking, een keurmerk toegekend door Cisco zelf. Avit heeft overtuigend aangetoond dat zowel de delivery als de sales organisatie voldoen aan de strenge criteria die Cisco stelt aan haar partners.


Voor klanten betekent dit dat ze bij Avit kunnen rekenen op hoogwaardig advies op verschillende niveaus, van C-level tot IT-managers, en zelfs rechtstreeks met de eigen engineers van Avit voor een diepgaande, multi-layer communicatie. Kortom, Avit blijft zich onderscheiden door te voldoen aan de hoogste normen in de branche.


Martin Bakker, Partner Manager bij Avit stelt: "Bij Avit zijn we verheugd met de Cisco Master Collaboration Certification, waarmee we de eerste in Nederland en een van de weinige in Europa zijn. Deze tweede Master Certificatie onderstreept onze toewijding aan uitmuntendheid naast onze titels als Cisco Gold Provider en Gold Integrator. Het bevestigt onze naleving van strenge criteria in delivery en sales. Bij Avit krijgen klanten hoogwaardig advies op verschillende niveaus, met diepgaande communicatie met onze engineers, waarmee we ons blijven onderscheiden in de branche."

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE.